Emergo Metal Treatment - specialist in reiniging en onderhoud van metaal

Emergo Metal Treatment

Emergo Metal Treatment is specialist in reiniging en onderhoud van non-ferro metalen. Steeds vaker wordt roestvast staal en aluminium toegepast in diverse objecten en gebruiksvoorwerpen in uiteenlopende branches. Deze metalen zijn slijtvast en onderhoudsarm, maar ze zijn zeker niet onderhoudsvrij!

Reiniging en onderhoud van uw metaal is van groot belang. Door regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur, voorkomt u problemen door corrosie en zorgt u ervoor dat het metaal er (esthetisch) goed blijft uitzien. Of het nu gaat om roestvast staal of aluminium, Emergo Metal Treatment heeft alles in huis om uw metaal in topconditie te houden.

Emergo Metal Treatment heeft de oplossing in huis om corrosie (cq. roest)  en andere aanslag op non-ferro metalen te verwijderen en te voorkomen. Dit doen wij met:
  • een unieke productlijn voor reiniging en onderhoud van roestvast staal
  • advies en onderzoek door specialisten
  • onze eigen reinigingsservice

Unieke productlijn

Emergo Metal Treatment distribueert internationaal diverse onderhouds- en reinigingsproducten voor roestvast staal. U leest meer over onze producten op onze productenpagina, bijvoorbeeld over hoe u makkelijk roest kunt verwijderen en u kunt deze direct bestellen via onze shop!

Advies en onderzoek

Emergo Metal Treatment werkt samen met specialisten op het gebied van oppervlaktebehandeling van metalen. Deze specialisten analyseren uw probleem en geven deskundig advies over het oplossen van het probleem. Lees over al onze mogelijkheden op onze adviespagina.

Reinigingsservice

Naast deskundig advies en unieke producten bieden wij ook een reinigingsservice aan. Emergo Metal Treatment heeft een team van ervaren en kundige mensen, dat u graag de zorg van reinigingsprojecten uit handen neemt. Verder zijn we in staat om de reguliere reiniging van uw metaal te verzorgen. Kijk op onze reinigingsservicepagina of neem direct contact op.