Emergo Surface Solutions - unieke oppervlakbescherming met ultradunne Blueface laag

Emergo Surface Solutions

Emergo Surface Solutions is specialist in het beschermen van oppervlakken.  Oppervlakken en objecten beschermen wij met een ultradunne Blueface laag. Oppervlakbehandeling door middel van deze ultradunne Blueface laag van vloeibaar glas zorgt ervoor dat de oppervlakken zoals glas, kunststof, metaal en steen behandeld en beschermd worden.

Deze Blueface laag zorgt ervoor dat de onderhoudskosten van oppervlakken verlaagd worden, de oppervlakken langer mee gaan en dat de kwaliteit en uitstraling van de oppervlakken als nieuw blijven. De Blueface producten tasten niet de natuurlijke eigenschappen aan, zoals bijvoorbeeld ademhalings-activiteit of warmte-isolatie.

U creëert een unieke bescherming van uw oppervlak dooor gebruik te maken van de unieke Blueface producten. Gebruik maken van Blueface betekent:

  • Unieke eigenschappen per oppervlak toevoegen
  • Bescherming tegen slijtage
  • Bescherming tegen vuil- en waterabsorptie
  • Verlenging van de levensduur van uw oppervlak

 

De technologie

Het productieproces van Blueface is gebaseerd op het zogenaamde Sol-Gel proces. Tijdens dit proces worden geen nanodeeltjes aangemaakt. Wij willen daarom benadrukken dat de producten van Emergo Surface Solutions geen enkele vorm van nanodeeltjes bevatten en niet schadelijk zijn voor het milieu en de gezondheid.