Emergo Business Partners - Onze visie

Onze visie

Ondernemen betekent toegevoegde waarde creëren voor de klant en voor de eigen organisatie - met mooie producten en diensten. Wij investeren graag in duurzame relaties met onze klanten, ons personeel en onze omgeving. We prefereren autonome groei boven groei door overnames.

Onze klant

Wij ondernemen om onze klanten toegevoegde waarde te bieden. Emergo werkt graag samen. We willen graag als partner meewerken aan het succes van onze klanten. Dit kan door een product met de juiste prijs / kwaliteitsverhouding te bieden of door het leveren van diensten die een oplossing bieden voor de uitdagingen waar onze klanten mee geconfronteerd worden.

Personeel

De kernkwaliteit van een excellente organisatie bestaat uit gedreven, competente en getalenteerde mensen. Emergo selecteert daarom mensen die willen winnen, ondernemend zijn en in teamverband de beste prestaties leveren. We investeren in onze mensen en bieden ze met trainings- en opleidingsprogramma’s de kans om zich verder te ontwikkelen.

Duurzaamheid

Elk mens en elke organisatie heeft een verantwoordelijkheid voor zijn of haar leefomgeving. Emergo neemt die verantwoordelijkheid serieus. Producten en diensten die Emergo ontwikkelt, produceert en levert, worden zorgvuldig geselecteerd: ze behoren een positieve invloed op mens en milieu te hebben. Emergo heeft een focus op producten en diensten die helpen bij het verbeteren van onze leefomgeving. Dit beleid passen we bij voorkeur zo praktisch mogelijk toe, waarbij we onze producten en diensten ook stap voor stap verbeteren.

Groei

Emergo wil niet groeien om het groeien. Daarom prefereren we autonome groei boven groei door overnames. Autonome groei betekent groei omdat je eigen organisatie toegevoegde waarde biedt. Daarom investeren we in de ontwikkeling van onze organisatie en de verbetering en innovatie van onze producten en diensten.