Prefast - Uw huis uitbouwen met Prefast

Prefast

Uw huis uitbouwen met Prefast

Het uitbouwen van een woning is geen kleinigheid. Als u daartoe beslist wilt u dat het goed en professioneel gebeurt. En het liefst met zo min mogelijk overlast. Prefast levert prefab maatwerk producten die passen bij uw woning, uw wens en uw smaak.

Aanbouw

Uw kunt uw woning al compleet laten uitbouwen in 5 dagen. Of u nu uw woonkamer wilt uitbreiden of wilt een grotere keuken realiseren. Een uitbouw geeft uw huis een fantastische meerwaarde, maar nog belangrijker: uw leefcomfort en woongenot wordt ontzettend vergroot!

Door de korte bouwtijd van 5 dagen heeft u minimale overlast en bent u verzekerd van een maximaal resultaat. De aanbouw wordt namelijk onder perfecte omstandigheden volledig geprefabriceerd in de fabriek. Het resultaat is een moderne aanbouw, helemaal in de stijl van uw woningen. En dat met een uitstekende isolatiewaarde, kwaliteitsmaterialen en een hoog afwerkingsniveau.

Bekijk hier enkele voorbeelden van een prefab aanbouw of bereken de kosten van een uitbouw direct online.

Dakkapel

Het plaatsen van een prefab dakkapel kent alleen maar voordelen. De dakkapel wordt geproduceerd in onze fabriek waardoor de bouwtijd, overlast en rommel bij u thuis tot het minimum wordt beperkt. Elke dakkapel is maatwerk, wij komen de situatie bij u thuis bekijken en samen met u bepalen we de afmeting en de toe te passen materialen. U krijgt dus een dakkapel precies zoals u dat wilt. Dakkapellen kunnen vaak zonder omgevingsvergunning worden geplaatst, maar ook de aanvraag hiervoor kan volledig door Prefast worden verzorgd.

Kijkt u voor enkele voorbeelden van dakkapellen of bereken de kosten van een dakkapel voor uw huis.

Dakopbouw

U behoudt graag uw tuin, maar u heeft wel extra woonruimte nodig? Een dakopbouw zou de oplossing kunnen zijn. Een prefab dakopbouw levert enorm veel ruimte op en creëert een extra verdieping.

Omdat de Prefast dakopbouw is de fabriek wordt gefabriceerd bedraagt de bouwtijd bij u thuins slecht 3 tot 5 dagen. De dakopbouw heeft een hoogwaardige kwaliteit, hoge isolatiewaarde en een uitmuntend afwerkingsniveau.